Volwassenen

Heeft u last van psychische problemen? Lukt het u niet om er zelf uit te komen of heeft u de behoefte om er met een professional over te praten? Neem dan contact op. Wij kunnen samen zoeken naar mogelijkheden om weer op eigen kracht verder te kunnen.


eHealth bij Psychologenpraktijk Van der Vinne

Alvorens, tijdens of na uw behandeling kan uw psycholoog u vragen om ook via e-health aan de slag te gaan met uw psychische problematiek. Via een online omgeving krijgt u uitleg over uw problematiek, kunt u opdrachten doen, krijgt u filmpjes te zien van bv. een expert of lotgenoten, etc. E-health is een manier om uw behandeling te intensiveren en wellicht daarmee ook te versnellen.

Lees meer

Onze werkwijze

De huisarts verwijst u voor Generalistische of Specialistische GGZ. U kunt bij een verwijzing naar de Generalistische Basis GGZ terecht in de praktijk. Na uw telefonische aanmelding wordt een intakegesprek gepland bij een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist. In onze praktijk zijn meerdere behandelaren werkzaam zijn en samen met u wordt bekeken welke behandelaar het best bij u past. Dit is o.a. afhankelijk van uw klachten en/of persoonlijke voorkeur.

Lees meer

Vergoedingen

De vergoeding voor de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) en specialistische GGZ is opgenomen in de basisverzekering. Een behandeling wordt dan ook volledig vergoed. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars en de gemeentes in Drenthe en Overijssel een contract afgesloten.

Lees meer

U kunt ons vinden op de volgende locaties