Cliëntervaringen

Evaluatie

Tijdens het laatste gesprek wordt u gevraagd een korte vragenlijst (CQi) in te vullen n.a.v. de ervaring die u heeft met de behandeling en uw behandelaar. Nadat u uit behandeling bent gegaan, wordt u een korte evaluatie toegestuurd (per mail) zodat Psychologenpraktijk van der Vinne zicht heeft op de cliëntervaringen en de feedback kan gebruiken om de praktijk verder te ontwikkelen.

EVALUATIES NA BEHANDELING BIJ PSYCHOLOGENPRAKTIJK VAN DER VINNE

Om onze behandelingen in de zorg voor volwassenen te evalueren maken wij o.a. gebruik van de CQi. Dit is een uitkomstmaat voor de mate van tevredenheid over de behandeling bij Psychologenpraktijk Van der Vinne uitgevoerd en kan gebruikt worden om de zorg te verbeteren. 

In 2023 gaven cliënten de behandeling bij Psychologenpraktijk Van der Vinne gemiddeld een 8.9.  

Op de schaal 'bejegening' gaven cliënten de praktijk een 5.00 (van 5), Cliënten zijn zeer tevreden over het contact, voelen zich serieus genomen en krijgen de zaken op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Op de schaal 'uitvoering behandeling' gaven cliënten de praktijk een 4.87 (uit 5). Cliënten geven aan dat de behandeling de juiste voor hun klachten is geweest en de behandeling naar wens werd uitgevoerd. 

De schaal 'samen beslissen' was 4.90 (uit 5) wat betekent dat cliënten positief zijn over de mate van samenwerking met de psycholoog, het idee mee te kunnen/mogen beslissen over de behandeling, maar ook over de mate waarin men geïnformeerd is over behandelingsmogelijkheden, verwachtingen en zelfhulpprogramma's/ondersteuning.

Ten aanzien van de informatie die cliënten over de behandeling kregen (in hoeverre is duidelijk hoe het proces gaat lopen), gaven cliënten ons een 4.76 (uit 5). 

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie