Miranda van der Tuuk

Miranda van der Tuuk

Functie: Psycholoog

Ik ben Miranda van der Tuuk, psycholoog sinds 1999, getrouwd, moeder van twee tieners, concert en festivalliefhebber.

Na mijn studie aan de Universiteit van Leiden heb ik ervaring opgedaan in verschillende richtingen binnen de psychologie en geleidelijk besefte ik dat mijn hart ligt bij het onderzoeken. Ik hou er van om met iemand op zoek te gaan naar de karaktertrekken, eigenschappen en gewoontes die zijn of haar persoonlijkheid vormen. Ook het uitzoeken waar iemands mogelijkheden en competenties liggen en bepalen wat mensen zelf in huis hebben om te zorgen dat ze weer verder kunnen, vind ik een mooie uitdaging.

Er kunnen in een psychodiagnostisch onderzoek belemmeringen en struikelblokken naar voren komen. Ik wil er ook een positieve draai aan geven door de sterke kanten van iemand, die kunnen helpen hiermee om te gaan, op te zoeken en te laten zien dat ze zelf over kwaliteiten beschikken die ze kunnen gebruiken op hun weg vooruit.Ik ben werkzaam op de volgende locaties

  • Hoogeveen

    Locatie Hoogeveen

  • IJsselmuiden

    Locatie IJsselmuiden

  • Psychologenpraktijk Van der Vinne

    De reguliere openingstijden van de praktijk zijn op maandag t/m vrijdag van 8:30 en 17:30 uur. Heeft u dringend hulp nodig buiten openingsuren of is er sprake van een crisissituatie die niet kan wachten? Neem dan contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie