Daphne Neijmeijer de Groot

Daphne Neijmeijer de Groot

Functie: Orthopedagoog generalist, EMDR Therapeut

Mijn naam is Daphne Neijmeijer-de Groot, ben in 2012 getrouwd, moeder van een prachtige dochter, houd ervan om (verre) reizen te maken, te duiken, te dansen en lekker op de bank films te kijken.

Na mijn middelbare school wilde ik erg graag iets kunnen betekenen voor kinderen/jongeren en hun gezinnen. Na mijn opleiding ‘Orthopedagogiek’ kon ik in 2011 bij Psychologenpraktijk van der Vinne echt in de praktijk aan de slag waarbij ik zowel behandeling biedt alsook diagnostiek uitvoer. Inmiddels ben ik hier alweer enkele jaren werkzaam, heb ik in de tussentijd de postmaster-opleiding ‘Orthopedagoog-Generalist’ en diverse cursussen ter verbreding van mijn kennis gevolgd.  Ook heb ik de ontwikkeling meegemaakt van een kleine praktijk naar een praktijk met meer medewerkers en mooie aanvullende expertises!

Ik haal erg veel voldoening uit het kunnen helpen van anderen op diverse terreinen, elke dag is weer een uitdaging! In mijn werk probeer ik aan te sluiten bij de hulpvraag en wensen van diegene die hulp zoekt waarbij het kind/de jongere centraal staat: het gaat er tenslotte om dat de ander(en) weer een stapje dichterbij een positieve toekomst komt/komen!Ik ben werkzaam op de volgende locaties

  • Hoogeveen

    Locatie Hoogeveen

  • IJsselmuiden

    Locatie IJsselmuiden

  • Psychologenpraktijk Van der Vinne

    De reguliere openingstijden van de praktijk zijn op maandag t/m vrijdag van 8:30 en 17:30 uur. Heeft u dringend hulp nodig buiten openingsuren of is er sprake van een crisissituatie die niet kan wachten? Neem dan contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie