Anne van Gerresheim

Anne van Gerresheim

Functie: Orthopedagoog

Mijn naam is Anne van Gerresheim en werk sinds 2016 bij Psychologenpraktijk Van der  Vinne. In mijn vrije tijd houd ik ervan om activiteiten te ondernemen, van gezelligheid met vrienden, films/series kijken en van reizen.

Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie ben ik gaan reizen en heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een sloppenwijk waar ik kinderen en jongeren heb begeleid. Dit sprak mij zo aan, dat ik mij verder wilde ontwikkelen in het onderzoeken en begeleiden van kinderen dat ik ben gestart met de Master Orthopedagogiek. Na deze opleiding ben ik komen werken bij Psychologenpraktijk Van der Vinne. Ik geef behandelingen en voer diagnostische trajecten uit. In 2018 ben ik gestart met de postmaster opleiding Orthopedagoog-Generalist om mij nog verder te ontwikkelen.

In mijn werk vind ik het van belang om de cliënt en/of zijn/haar cliëntsysteem op zijn/haar gemak te stellen, een relatie op te bouwen en aan te sluiten bij de hulpvraag en wensen. Het doel is tenslotte dat de cliënt weer een stapje richting een positieve ontwikkeling zet.Contact

  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben werkzaam op de volgende locaties

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie