Anne-Greet Ravensbergen

Anne-Greet Ravensbergen

Functie: Vaktherapeut specialisatie Muziek

Mijn naam is Anne-Greet Ravensbergen. Ik ben 26 jaar oud en in juli 2019 afgestudeerd als muziektherapeut aan het ArtEZ conservatorium te Enschede. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende plekken: ouderenzorg, meervoudig beperkte kinderen/volwassenen, in het GGZ en op een zorgboerderij met mensen die in het traject ná het GGZ zaten.

Ik ben erg leergierig en enthousiast. Altijd nieuwsgierig en te porren voor een nieuwe uitdaging. Als afstudeerstage heb ik muziektherapie opgezet in het UMCG met te vroeg geboren baby’s, waar ik werkte aan stress & pijnvermindering en een betere hechting tussen ouder en kind.

Na mijn afstuderen ben ik daar aangenomen als muziektherapeut en mag ik dit gebied steeds verder uitbreiden en verkennen door het geven van presentaties bij congressen. Daarnaast heb ik van juli 2019 tot en met maart 2020 gewerkt voor stichting Ambiq, met jongeren met een licht verstandelijke beperking. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Psychologenpraktijk Van der Vinne.Ik ben werkzaam op de volgende locaties

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie