Cliëntervaringen 2021

Om onze behandelingen te evalueren maken wij o.a. gebruik van de CQi. Dit is een uitkomstmaat voor de mate van tevredenheid over de behandeling bij Psychologenpraktijk Van der Vinne uitgevoerd en kan gebruikt worden om de zorg te verbeteren. In 2021 gaven cliënten de behandeling bij Psychologenpraktijk Van der Vinne gemiddeld een 8.80.

Op de schaal 'bejegening' gaven cliënten de praktijk een 5.0 (van 5), Cliënten zijn zeer tevreden over het contact, voelen zich serieus genomen en krijgen de zaken op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Op de schaal 'uitvoering behandeling' gaven cliënten de praktijk een 4.80 (uit 5). Cliënten geven aan dat de behandeling de juiste voor hun klachten is geweest en de behandeling naar wens werd uitgevoerd.

De schaal 'samen beslissen'gaven de cliënten 4,75 (uit 5) wat betekent dat cliënten positief zijn over de mate van samenwerking met de psycholoog, het idee mee te kunnen/mogen beslissen over de behandeling, maar ook over de mate waarin men geïnformeerd is over behandelingsmogelijkheden, verwachtingen en zelfhulpprogramma's/ondersteuning.

Ten aanzien van de informatie die cliënten over de behandeling kregen (in hoeverre is duidelijk hoe het proces gaat lopen), gaven cliënten ons een 4.75 (uit 5).

INFORMATIE CLIËNTENVERENIGINGEN
Via onderstaande links wordt u doorgestuurd naar passende patiëntenverenigingen:

Depressieve klachten: www.depressievereniging.nl
of www.mindblue.nl/depressie

Angst en dwangklachten, ptss: www.adfstichting.nl

Burn-out: www.burn-out.nl

En ook https://www.psyq.nl/actueel/lees-luister-kijktips

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie